Dags att ringa hem målare

Mysigt kök

Som ni vet så berättade jag tidigare om att min husdröm höll på att bli verklighet. Den drömmen har nu äntligen blivit en en livs levande verklighet! Jag är verkligen så otroligt nöjd och allting känns sådär riktigt skönt bara. Det är svårt att sätta de perfekta orden på känslan då man nästan måste uppleva den själv. Det är lite klyschigt att säga så, men det är faktiskt så det är. Att bygga ett eget hus är må vara en dröm för vissa och de föredrar kanske att flytta in i ett som redan är byggt. Andra, som jag då, föredrar hellre att kunna planera i princip allting in i minsta detalj. Då är det mycket enklare att bara klaga på sig själv när sakerna inte är som man vill. Turligt nog så är dessa klagomål väldigt få.

För att nämna ett av dessa klagomål jag har funnit mig att säga är att det behövs lite fräsch och ny färg. Ni kanske tänker “men du bor ju i ett nybyggt hus?” och ja det stämmer. Jag var dock inte helt nöjd med slutresultatet utan kände att det kunde förbättras. Om jag ska leva i ex antal år i ett hus, då vill jag att det är enligt mina preferenser. Jag vill inte gå in i köket om morgnarna och mötas av en färg på väggarna som dämpar mitt humör. Utan jag vill få den där energiboosten och känna mig riktigt laddad inför den kommande dagen.

Jag bestämde mig då för att måla om en hel del invärtes i huset, nämligen kök, vardagsrum och hall. Kan väl påpeka att jag inte har hållit i någon roller når det har målats utan det har professionella målare gjort. Jag har tilltro till min egen förmåga, men jag tar hellre det säkra före det osäkra som man säger. Sedan vill jag inte lägga ut alltför mycket på en redan ganska ansträngd budget. Vad kan jag då säga om resultatet? Det är alldeles fantastiskt! Jag känner redan att jag är mer hemma än tidigare. Jag vill t.ex. verkligen vara i köket eftersom rummet ger mig en sådan bra energi. Ja, det var min lilla rapport ifrån husbygget som börjar nå vägs ende och är redo att bosätta sig i ordentligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *