Min David i Baywatch!

Måste bara skriva av mig. Igår såg jag Baywatch, den nya filmen från 2017 som baseras på serien från 90-talet. Vilken flashback man fick! Jag satt ju bänkad när serien gick och min favorit då var ju självklart David Hasselhoff, jag var smått kär i honom faktiskt. Till mitt försvar så var jag bara 14 år. Vem hade inte en liten crush på honom? Jag till och med drömde en gång att jag blev räddad av honom. Vad som hände mer i drömmen kan jag inte berätta. Det är barnförbjudet.

I den nya filmen (som inte är barnförbjuden) spelas Mitch Buchannon av Dwayne Johnson, som är känd från bl.a. Fast & Furious. Jag vet inte vad man ska säga om hans rollprestation men den var väl ok. Men det är Hasselhof som är Mitch, åtminstone i min värld. Ingen kan ju fylla upp den rollen som han. Och David Hasselhof var faktiskt med i filmen på ett hörn, ingen stor roll men han var ändå med. Måste faktiskt erkänna att det kittlade till lite i magen när jag såg honom. Det var som om tiden hade stått still, lika elegant och muskulös som innan. När han hade en tv-show i Sverige var jag faktiskt där en gång. Och jag fick hans autograf. Så den har jag tatuerat in på min arm. Så galen är jag!

Men en grej i filmen noterade jag särskilt och det var produktplaceringen. Vissa av ”the bad guys” hade fina exklusiva klockor på sig som de fått som muta av den ”mest onda” i filmen. Jag noterade att det var märket Tag Heuer som de hade. Schysta och snygga klockor är det minsann. När jag googlat runt lite hittar jag andra som sett detta också. Så uppenbar var denna produktplacering. Vad Tag Heuer betalat för att få sina klockor med i denna film vet jag inte men det måste var mycket. Jag läser också att de varit sponsorer för de olympiska spelen så pengar lär de ha gott om.

Om David Hasselhof har en sån klocka måste de ju vara bra. Och då ska jag skaffa en med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *