Tips på presenter inför Alla hjärtans dag!

HjärtaPå lördag är det alla hjärtans dag! Visst, det är väl egentligen en dag som bara finns för att vi ska köpa mer presenter till varandra, men varför inte? Jag tycker det är bra att den dagen finns och jag älskar verkligen allt som har med alla hjärtans dag att göra!

Så därför tänkte jag bjuda på några tips på vad just du ska köpa till din partner inför lördagen! Själv har jag mina presenter klara, men det här är lite som jag har köpt, både till alla hjärtans dag och andra högtider genom åren, som har varit mycket uppskattat!

Den fräscha presenten

En trevligt present till ett bra pris är att köpa någon form av hudvårdsprodukt. En sådan present som man behöver och som ändå kan bli lite rolig om man köper något som mottagaren annars inte bruka använda. Det kanske vore ett perfekt läge att till exempel testa på en produkt från Dermalogica? Ett riktigt bra märke som jag kan rekommendera, både att köpa till vardags eller att ge bort som present på lördag!

Klassikern som alltid fungerar

Den mest givna presenten är så klart ett fint smycke. Det kanske känns klassiskt och lite “gjort” men ett smycke är alltid fint och uppskattat! Hos Klockor och Smycken kan du hitta fina smycken till din partner, till exempel Thomas Sabo. Jag skulle till exempel inte ha något emot ett par nya örhängen på lördag! 🙂

Funktionellt i kylan

Bara för att solen skiner i dag betyder inte det att våren är här, jag lovar det kommer komma mer kyla snart 😉 Så att köpa en riktigt snygg mössa som skyddar mot kylan i februari och mars är en bra present! Jag gillar Manky, en webshop som bara säljer mössor. Där finns massor av snygga mössor att välja mellan, så om du letar efter en present i en ganska liten prisklass tycker jag att du ska satsa på en mössa från Manky!

Exklusivt och uppskattat

En klassisk present som jag alltid tycker fungerar är en klocka. Hos Mywatch finns det fina och ganska exklusiva klockor, i egentligen alla prisklasser. Du kan hitta en riktigt bra klocka för bara några tusenlappar, men för den med mycket pengar på fickan finns det klockor för flera hundratusen kronor! Så mycket har jag dock aldrig köpt en present för 🙂 Hos Mywatch finns dessutom klockor för både damer och herrar, så du kan hitta något bra där oavsett partner!

Till de två hjärtana

Alla hjärtans dag är årets stora kärleksdag och därför tycker vi att man också kan visa kärlek till sina barn och barnbarn. Och vad tycker barnen om mer än att klä ut sig till bovar, poliser eller prinsessor? Det är helt enkelt alltid en succé att köpa maskeraddräkter eller kläder till de små liven som de kan fly den “trista” verkligheten en kort stund i. Ett tips är att kolla in alla utklädnader som Fantasikompaniet har i sitt stora och breda utbud. Själv har jag spanat in en spindelmannen-dräkt till sonen.

Lyxigt och underbart

På tal om dyra presenter så du kan ju alltid köpa ett spabad! Nej, kanske inte, men varför inte något tillbehör till badet om du redan har ett sådant? Vi har till exempel ett spabad från uteplatsen.se hemma 0ch det ska vi givetvis använda på lördag och då kan det vara trevligt att lyxa till det med något härligt nytt tillbehör. Mer av en present till oss båda och inte bara till partnern!

Kakaoinspirerad provning

Samla tjejgänget eller jobbet för en chokladprovning i Stockholm med Chocobean. Där får ni prova mängder av olika goda chokladsmaker och får utan tvekan en oförglömlig upplevelse och trevlig kväll. Sedan kan man så klart köpa med sig några paket av den chokladen som man gillade allra bäst. Det här rekommenderas för livsnjutare som kanske inte kommer iväg så ofta och behöver en paus i vardagen.

Har ni några andra tips på bra presenter och bra ställen att köpa från? Kommentera gärna! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *