Bra märkeskläder online hos Blue Co

Här kommer ett inlägg som inte handlar om Godis 🙂 Ska istället berätta om en av mina favorit butiker online, nämligen Blue Co. Är någon ute efter det senaste inom kläder, väskor, jackor, skor och inredning så är det Blue Co ni ska prata med. Blue Co har sin bas i Kungsbacka söder om Göteborg och ägs samt drivs av aktiebolaget Alfons Stores.

Blue Co har typ olika butiker där de säljer sitt mode; Lodge Living och Melrose Co. Vill du på ett konkret och fysiskt sätt lära känna företaget samt deras produkter rekommenderas ett besök där. Men detta behövs inte eftersom de säljer märkeskläder online för kvinnor på www.blueco.com. Genom att klicka dig fram där kan du få en perfekt känsla över vad de har att erbjuda ur sitt sortiment.

Ida Sjöstedt

Ida Sjöstedt är ett av märkena du kan köpa hos Blue Co

Det finns även andra ställen att få en känsla för Blue Co. Deras olika butiker har både facebooksidor samt instagramkonton där de kontinuerligt visar upp deras produkter som andra saker som är relevant för företaget och dess kunder. Det som är intressant med Blue Co är att de inte bara säljer de allra mest kända mode-märkena, för det gör dem, utan även det allra nyaste och mest spännande som finns att hitta. Kanske blir du allra först med att äga ett par jeans av framtidens största jeanstillverkare?

Men Blue Co har inte enbart sitt mål i att erbjuda det nyaste inom mode i form av kläder, skor och inredning. De har också ett mål att inspirera dig som kunde till att våga testa nya stilar och utveckla din smak. De hjälper dig gärna med styling och med att hitta produkter som de tycker passar just dig som person. För att få tips och råd i dina val behöver du besöka en av deras butiker och prata med deras kunniga personal. Blue Co är noga med att kunden känner sig välkommen och att denne är nöjd med sitt besök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *